Home   Meubels   Steigerhout

Steigerhouten meubilair

Het maken van allerlei soorten meubilair van gebruikt (geleefd) steigerhout. Te denken valt dan aan tafels, stoelen, kasten, plantenbakken, loungesets etc. Ze maken meubels volgens standaardmaten, maar ook in specifieke maten als de klant dat wenst. Ga naar foto's om een aantal van onze procucten bekijken.

Wat leren ze ervan?

De leerlingen zijn bezig met het in de praktijk brengen van basisvaardigheden die een basis vormen voor de sector (techniek, hout) waarin ze later uitstromen. Ze leren vraaggericht werken. Verder zijn ze op een hele praktische wijze bezig hun reken- en tekenvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt ook een beroep gedaan op nauwkeurigheid.

Wat kunt u verwachten?

Dat er een goed product wordt afgeleverd door vaardige leerlingen onder vakkundige begeleiding. Het meubelstuk wordt op de door u gewenste maat geleverd. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Als u het aanvraagformulier invult, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Het model en de prijs worden dan besproken. Het is daarna uiteraard aan u of de order geplaatst gaat worden.